Διαφήμιση
E-mail Εκτύπωση PDF

Μερικές από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του kinesiotaping έχουν παρατηρηθεί στην πράξη αλλά και στο εργαστήριο. Αυτό που μπορούμε εύλογα να αναμείνουμε από το kinesiotaping είναι τα εξής:

 

το kinesiotaping είναι τα εξής:

1. Υποστηρίζει τους μύες. βελτιώνει την συστολή μυών στο αποδυναμωμένο μύ. μειώνει την κούραση των μυών. μειώνει την υπέρ-έκταση και την υπέρ-συστολή του μυός. μειώνει τις κράμπες και τον τραυματισμό των μυών. αυξάνει την τροχιά της κίνησης. ανακουφίζει τον πόνο.

2. Αφαιρεί τη συμφόρηση στη ροή των σωματικών υγρών. βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία. μειώνει την υπερβολική θερμότητα και τις χημικές ουσίες στον ιστό. μειώνει τον ερεθισμό του μυός. μειώνει το μη φυσιολογικό συναίσθημα και πόνο στο δέρμα και τους μύες.

3. Ενεργοποιεί τα ενδογενή αναλγητικά συστήματα, πιθανόν ενεργοποιεί το νωτιαίο (ανιόν) ανασταλτικό σύστημα. πιθανόν ενεργοποιεί το κατιόν ανασταλτικό σύστημα.

4. Διορθώνει τα αρθρικά προβλήματα. διορθώνει την μη ευθυγράμμιση που προκαλείται από σπασμό η μικρότερο μυ. ομαλοποιεί τον μυικό τόνο και την ανώμαλη περιτονία στις αρθρώσεις. αυξάνει την τροχιά της κίνησης. ανακουφίζει τον πόνο.

You are here: