Διαφήμιση

Πελματογράφος

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο πελματογράφος είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα με αισθητήρες, που βοηθά στην καταγραφή των πιέσεων του πέλματος προσφέροντας αντικειμενικά δεδομένα σχετικά με τη φόρτιση, τις πιέσεις, το κέντρο βάρους και τις φάσεις στήριξης των κάτω άκρων.

Τα δεδομένα αυτά, με τη χρήση ειδικού προγράμματος, αναλύονται στον υπολογιστή και έχουν ως αποτέλεσμα την κατασκευή του κατάλληλου ορθοτικού πέλματος-πάτου. Στη διάρκεια της μέτρησης - πελματογράφημα -Στη διάρκεια της μέτρησης πελματογράφημα

καταγράφεται η κατανομή των πιέσεων στα κάτω άκρα και μετρώνται με ακρίβεια οι αποστάσεις οι γωνίες και η επιφάνεια στήριξης με σκοπό την ανάλυση σταθερότητας του εξεταζόμενου. Στη συνέχεια ο κατασκευαστής επεμβαίνει στις ρυθμίσεις του υπολογιστή και με τις κατάλληλες διορθώσεις πετυχαίνει το ακριβέστερο αποτέλεσμα προσφέροντας την καλύτερη δυνατή επίλυση σε προβλήματα των κάτω άκρων αλλά και ολόκληρου του σώματος. Φτιάχνουμε ειδικούς ορθοπεδικούς πάτους για διάφορες παθήσεις του άκρου πόδα όπως πλατυποδία ,πελματιαία απονευρωσίτιδα (άκανθα πτέρνης),ραιβοποδία ,βλαισοποδία,διαβητικό πόδι,μεταταρσαλγια όλα τα αθλήματα και δραστηριότητες.


You are here: